tag:blogger.com,1999:blog-3707464511599656520.post195967804665016165..comments2023-05-05T17:28:47.472+02:00Comments on Tysiąc Smaków: Tarta z pieczonymi burakami, czerwoną cebulą i gorgonzoląDominikahttp://www.blogger.com/profile/11656231061976702236noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3707464511599656520.post-73785587642569807722015-02-06T11:14:28.147+01:002015-02-06T11:14:28.147+01:00Pewnie, że można, np. jakimś innym serem pleśniowy...Pewnie, że można, np. jakimś innym serem pleśniowym; roquefort świetnie się nada :)Dominikahttps://www.blogger.com/profile/11656231061976702236noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3707464511599656520.post-13840636065543312702015-02-05T23:56:31.569+01:002015-02-05T23:56:31.569+01:00Ja jeszcze nigdy nie robiłam tarty, ale ta Twoja p...Ja jeszcze nigdy nie robiłam tarty, ale ta Twoja prezentuje się przepysznie ;) Buraki uwielbiam, ale nie przepadam za gorgonzolą, ale myślę, że można ją zastąpić ;)Ania_Shttps://www.blogger.com/profile/07219730039600830857noreply@blogger.com