Składniki:
- 1 dojrzałe mango
- miąższ z jednego młodego kokosa + 1/2 wody
- 1/2 łyżeczki mielonego imbiru
- sok z limonki /cytryny
dodatkowo: sezonowe owoce (u nas maliny, borówki i jabłko)
Wszystkie składniki (poza owocami sezonowymi) umieściłam w kielichu blendera i zmiksowałam na gładką pastę. Z części powstały lody na patyku, a pozostała część została zjedzona z malinami, borówkami i pokrojonym jabłkiem :)
Wszystkie składniki (poza owocami sezonowymi) umieściłam w kielichu blendera i zmiksowałam na gładką pastę. Z części powstały lody na patyku, a pozostała część została zjedzona z malinami, borówkami i pokrojonym jabłkiem :)
Wow, a co to za pyszności? Super, mniam!
OdpowiedzUsuńFajny deser na jesienną chandrę. Bardzo chętnie wypróbuję i pochwalę się, jak mi wyszedł, bo co do tego, że będzie smakował, to jestem przekonana!
OdpowiedzUsuńWygląda bardzo apetycznie, uwielbiam magno :) więc mus z niego musi być przepyszny!
OdpowiedzUsuń